Super april actie!

  • 7 april 2016

De eerste week zomerschaatsen is al weer voorbij… Wij willen het plezier van het schaatsen in de mooie nieuwe Alkmaarse De Meent ook met jou delen! Daarom schenken wij je een uur schaatsen: geef je nog in april op voor 3 trainingen gedurende het zomerseizoen op zondag van 14.30 tot 15.30 en betaal er maar 2! Een enkel uur op dit tijdstip kost €16.

Onze coaches, Fiori, Anja en Jerome zien je komst met plezier tegemoet!

Heb jij schaatsen nodig? Geef het ons tijdig door en we zorgen voor een paar in je maat. Ook voor de schaatshuur geldt 3xhuren, 2x betalen. Een keer huren kost normaal €5.

 

Ken je toevallig een jonge ijshockey speler? Geef hem (of haar!) dan de geheimtip van het seizoen door: onze hoofd coach Fiori Smid verzorgt schaatstraining voor ijshockeyers (op ijshockeyschaatsen). Zij geeft oefeningen die je op ijshockeytraining niet zo snel doet en de spelers vergroten daarmee hun flexibiliteit, stabiliteit en soevereiniteit op het ijs. Daarnaast blijf je zo het hele jaar op het eis en alleen dat geeft je al een voorsprong op je medespelers voor het komende winterseizoen. Deze training is op zaterdag van 13.00 tot 14.30, maar ook op zondag van 14.30 tot 15.30. Bij interesse neem contact met FSA Secretariaat op: info@figureskatingamsterdam.com of 06 28423585, Elina Schaut.