Wedstrijdresultaten 1e selectie wedstrijd ONK, 13-14 november, Utrecht.

  • 22 november 2015

FSA succesvol op 1e ONK selectie wedstrijd: 2x goud, 1x zilver, 1x brons

Wat was het spannend voor onze 9 rijders in het NK circuit: allen reden voor het eerst in een hogere categorie, met nieuwe küren en een hogere moeilijkheidsgraad! Met een enkel vlindertje in de buik en veel FSA power wist ons team onder begeleiding van coaches Fiori Smid en Jerome Blanchard echter al direct veelbelovende resultaten neer te zetten! 

Onze drie dames Chayenne, Daya en Linden weerden zich als debutanten en tevens jongste deelnemers in de categorie Junioren direct uitstekend!

Linden van Bemmel oogstte veel bewondering met een gepassioneerde korte kuur en een romantische lange kuur. Ze landde voor het eerst in wedstrijd de dubbele Axel en sprong een triple Salchov en een mooie combinatie van drie dubbele sprongen. Linden verbeterde haar PB met ruim 15 pts en behaalde met een totaalscore van 90,82 pts een prachtige 1e plaats op het erepodium! Super Linden, gefeliciteerd!

Linden

 

Ook Daya Aerts  kende een uitstekend debuut in de junioren en reed met veel gratie twee prachtige kuren. Ze sprong voor het eerst een mooie combinatie van drie dubbele sprongen en waagde zich tevens aan de dubbel Axel. De totaalscore van 87,30 pts leverde een mooie PB op en de 2e plaats op het podium! Gefeliciteerd Daya!
 Daya1
Chayenne Purperhart wist met twee mooie nieuwe kuren het publiek te bekoren. Ook zij landde een dubbel Axel en wist haar PB aanzienlijk te verbeteren! Met een totaalscore van 71,80 pts behaalde ze daarbij op haar debuut in de junioren een uitstekende 6e plaats. Top Chayenne!
 Cheyenne1
Iwan van Hulst  reed in de categorie Advanced Novice met veel passie zijn allereerste ONK wedstrijd! Met een totaalscore van 52,94 pts voor zijn twee pittige kuren behaalde hij op ruime afstand van de concurrentie een schitterende 1e plaats! Super Iwan, gefeliciteerd !
Ivan1
Ook Sam, Kylie en Kyra debuteerden in de categorie Advanced Novice, in een sterk deelnemersveld.
Sam Jansen: Sam schaatste zich met een mooie kuur meteen op het podium. Ze wist de 3e plaats te veroveren met een totaalscore 68,46 pts.
SamJ1
Kylie Loots: Kylie schaatste haar eerste wedstrijd in de advanced novice met veel elegantie en haalde ondanks kleine technische foutjes een mooie 4e plaats met een totaalscore van 68,26 pts.

Kylie1

Kyra Pattikawa: Kyra reed twee prachtige kuren en behaalde met een totaalscore van 64,03 pts de 7e plaats.

Kyra1

In de categorie Basic Novice reden Tessel Clercx (24,34 pts) en Aleyna Ozgen (21,58 pts) met verve hun allereerste wedstrijd in het NK circuit en behaalden een mooie 13e en 15e plaats. Goed gedaan dames!
Tessel1

Tessel

Aleyna1

Aleyna