Proefles

Wil je een keer een proefles kunstschaaten komen doen bij FSA?

Wachtlijst voor kinderen (4 tot en met 12 jaar)

Nieuwe lessen beginnen in september 2024 en we verwachten dat er meerdere plekken beschikbaar zullen zijn voor nieuwe leden. Laat je contactgegevens achter in dit formulier om je kind op de wachtlijst te plaatsen. In september nodigen we je uit voor een proefles en kun je je meteen inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Wachtlijst voor tieners (13 tot en met 17 jaar) en volwassenen

De lessen voor tieners zitten momenteel vol. Heb je echter interesse in een proefles, schrijf je dan hier in voor de wachtlijst. We verwachten dat er volgend winterseizoen (vanaf September 2024) nieuwe plekken vrij zullen komen. Dan sturen we je een uitnodiging om mee te doen met de proefles en je in te schrijven voor het seizoen.

Wachtlijst voor volwassenen

De lessen voor volwassenen zijn helemaal vol. Vanwege de zeer hoge vraag (de huidige wachttijd is meer dan een jaar) is de wachtlijst tijdelijk gesloten. Bekijk deze pagina opnieuw in september 2024, wanneer het nieuwe seizoen begint.

De eerste proefles is gratis.

Ben je een ervaren kunstschaatser en wil je jouw schaats (wedstrijd) carriere bij FSA voortzetten, geef dan in het commentaar aan wat je huidige schaatsniveau is. In overleg met de coaches kan je dan wellicht in een van de meer ervaren groepen geplaatst worden.