Pers

Voor meer informatie: info@figureskatingamsterdam.com.

Kunstrijden is wereldwijd de populairste schaatsdiscipline. FSA helpt actief mee om kunstrijden in Nederland van een toekomst te verzekeren. Een team van ervaren professionals biedt in de Amsterdamse Jaap Eden ijshal leuke, uitdagende en doelgerichte lessen kunstrijden voor iedereen van recreant tot topsport. Deze groepslessen verhogen de toegankelijkheid, versnellen het resultaat, bevorderen de sfeer en het plezier, en houden de sport betaalbaar. Talentherkenning, tussentijdse niveauwisseling en periodieke evaluatie maken vast deel uit van ons programma. Dit alles volgens de visie van, en onder de bezielende leiding van coaches Valeri en Nathalie Kornienko. Zij zijn in 2018 bij de club gekomen en hebben het stokje overgenomen van Fiori Smid, medeoprichtster van FSA en eerste langjarige hoofdcoach van de club. FSA is een relatief jonge club, maar boogt op decennia ervaring en heeft in korte tijd al veel bereikt:

FSA is een van de grootste verenigingen voor kunstrijden in Nederland.

• Het ledental van FSA groeit jaarlijks: nieuwe leden zijn van harte welkom maar houdt rekening met eventuele wachtlijsten. Helaas is er maar 1 overdekte ijsbaan in heel Amsterdam. Dit is allang niet meer voldoelde om te voorzien in de behoeftes van alle ijssporten (zoals kunstschaatsen, ijshockey en shorttrack). Er wordt uitgekeken naar uitbreiding en vernieuwing van faciliteiten.

• Onze shows verheugen zich in volle tribunes en enthousiaste reacties.

Onze leden zorgen regelmatig met show acts en demonstraties voor geslaagde evenementen.

• Onze wedstrijdrijders presteren uitstekend en behalen zowel lokaal (clubwedstrijden), nationaal (KNSB cup en Nederlandse Kampioenschappen) als internationaal (ISU) vele podiumplaatsen.

super-kid_kyli.jpg

Superkid Kylie

 

Opening Ijsbaan Zandvoort