FSA presenteert: “Under the Big Top”

Hooggeëerd publiek!

Onder de deskundige en creatieve leiding van onze getalenteerde coaches en het harde werk van onze schaatsers en vrijwilligers, presenteert FSA met trots “Under the Big Top”, de kunstschaatsshow waarmee we het zomerseizoen van 2022 afsluiten.

Na de uitdagende afgelopen jaren zijn we bij FSA enorm dankbaar voor het seizoen dat we nu met uitstekende resultaten en tevredenheid mogen afsluiten. En waarmee kunnen we onze prestaties nou beter vieren dan met ons eigen Circus?

Met de magie van de verbeelding van onze coaches wordt de Jaap Edenbaan omgetoverd tot een circustent, met optredens van meer dan 100 fantastische schaatsers van alle leeftijden en niveaus. Zij zullen de rol aannemen van clowns, mimespelers balletdansers en zelfs wilde circusdieren!

 We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij de ijsbaan en samen met ons te genieten van de prachtige show die de FSA-familie heeft opgezet om het succes en de inzet van onze schaatsers en coaches te vieren.

De show “Under the Big Top” vindt plaats in de Jaap Eden IJsbaan op zaterdag 18 juni om 12:00.

De kaartverkoop begint om 11:00 bij de ingang van de ijshal. De kaarten kosten €5,- voor iedereen boven de 13 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar en voor FSA-leden is toegang gratis!

Laat de show beginnen!