Bestuur, organisatie en vrijwilligers

FSA heeft een dagelijks bestuur. Dat bestuur moet zich houden aan wettelijke en juridische regels. Dat zijn onder andere de statuten van FSA die horen bij een vereniging. De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast hebben we een Huishoudelijk Reglement.

De Penningmeester.

Dat is de bankier van de club. Best een drukke baan. Je bent als club verplicht bijvoorbeeld netjes op de kas te letten, en te controleren. Want hij moet zorgen en controleren dat de leden betalen. En op tijd. Van dat geld worden ijsbanen betaald. Maar ook de coaches. Dus de boekhouding moet kloppen. Hij moet die jaarlijks verantwoorden aan de leden.

De secretaris.

Je moet natuurlijk ook zorgen met zoveel leden dat de ledenadministratie klopt. Waar iedereen woont en dat alle telefoonnummers van leden worden bijgehouden. En de in- en uitschrijvingen kloppen. En dat de coaches ook die lijsten hebben van de kinderen. Maar ook dat de leden berichten krijgen. En dat de site altijd actueel is. De secretaris heeft het er maar heel druk mee.

De voorzitter.

Dan heb je nog iemand die alles netjes organiseert en overzicht heeft en zaken regelt en controleert en van alles, alles afweet en iedereen informeert, en de meetings organiseert en eh..voorzit. Dat is de voorzitter. Omdat de voorzitter alles weet is zij ook gelijk een manusje van alles. Die neemt net zo makkelijk vier tassen met huurschaatsen mee.

Alle bestuursleden hebben ook passie, pit en power.

Het Bestuur

Elina Schaut-Levytska

Voorzitter

Andy Schaut

Penningmeester

Swaan Rutten

Secretaris

Wedstrijdsecretariaat

Je kunt ons bereiken op wedstrijd@figureskatingamsterdam.com

Kascommissie

Website

Je kunt ons bereiken op redactie@figureskatingamsterdam.com

Feestcommisie

Dianne Raphaela, Alice Roders, Malou Gorters

Showcommisie

Marjolein van Eekelen, Saskia van Ingen, Sacha Swildens, Irina Selen, Andreina Ramos

Meer hulp is altijd welkom!

FSA heeft een groep enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden zich in te zetten voor de club. Heb je ook zin FSA te helpen? Dat kan, we kunnen je hulp goed gebruiken bij de commissies, evenementen, begeleiding en promotie! Je interesse kan je aangeven via de contactpagina of door contact op te nemen met een van de bestuursleden. Alvast hartelijk dank!