Bestuur, organisatie en vrijwilligers

FSA heeft een dagelijks bestuur. Dat bestuur moet zich houden aan wettelijke en juridische regels. Dat zijn onder andere de statuten van FSA die horen bij een vereniging. De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast hebben we een Huishoudelijk Reglement.

FSA heeft een groep enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden zich in te zetten voor de club. Heb je ook zin FSA te helpen? Dat kan, we kunnen je hulp goed gebruiken bij de commissies, evenementen, begeleiding en promotie! Wil je meer informatie of wil je een andere bijdrage leveren? Stuur dan een email naar voorzitter@figureskatingamsterdam.com

De voorzitter

Marloes te Boekhorst

Kunstschaatsen is mijn passie! Als kind volgde ik altijd al het kunstschaatsen en als jong volwassene heb ik jarenlang lessen gevolgd. Vanaf bijna het begin van de oprichting van FSA ben ik lid geweest. Nu ben ik zelf niet meer op het ijs te vinden, maar breng ik mijn dochter vaak naar haar training en ben ik dus ook vaak bij de ijsbaan te vinden. Ik werk bijna fulltime als Marketing Manager bij een international bedrijf. Gelukkig kan ik mijn tijd redelijk flexibel indelen, waardoor ik af en toe wat FSA-werkzaamheden tussendoor kan doen.

Algemeen bestuurslid

Lieuwe Olthof

Dit jaar gaat mijn 5e jaar in als lid van FSA, en nu in een bestuursrol! In mijn studententijd ben ik begonnen als langebaanschaatser en vier jaar terug heb ik de overstap gewaagd naar het (veel leukere) kunstschaatsen.

Inmiddels werk ik bij NS als data scientist en engineer. Voorheen heb ik bestuurservaring opgedaan bij de snelgroeiende lokale studentendansvereniging. De kennis en ervaring uit die periode neem ik graag mee naar FSA.

Overige vrijwilligers

Andy Schaut – Penningmeester

Katya Miniovich – Wedstrijdcommisaris

Zurine Garcia – Ledenadministratie

Daria Shevtsova – Proeflessen/email administratie

Barbara Leijdekkers – Website beheer

Andreina/Olga – Social media

Nadiia Chystova – Facturatie

Klara Weygand – Feestcommissie

Sacha Swildens – Huurschaatsen beheer

Vivi Heine, Canan Karakaya – Schaatshuur proeflessen