Bestuur, organisatie en vrijwilligers

FSA heeft een dagelijks bestuur. Dat bestuur moet zich houden aan wettelijke en juridische regels. Dat zijn statuten die horen bij een vereniging. De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De Penningmeester.

Dat is de bankier van de club. Best een drukke baan. Je bent als club verplicht bijvoorbeeld netjes op de kas te letten, en te controleren. Want hij moet zorgen en controleren dat de leden betalen. En op tijd. Van dat geld worden ijsbanen betaald. Maar ook de coaches. Dus de boekhouding moet kloppen. Hij moet die jaarlijks verantwoorden aan de leden.

De secretaris.

Je moet natuurlijk ook zorgen met zoveel leden dat de ledenadministratie klopt. Waar iedereen woont en dat alle telefoonnummers van leden worden bijgehouden. En de in- en uitschrijvingen kloppen. En dat de coaches ook die lijsten hebben van de kinderen. Maar ook dat de leden berichten krijgen. En dat de site altijd actueel is. De secretaris heeft het er maar heel druk mee.

De voorzitter.

Dan heb je nog iemand die alles netjes organiseert en overzicht heeft en zaken regelt en controleert en van alles, alles afweet en iedereen informeert, en de meetings organiseert en eh..voorzit. Dat is de voorzitter. Omdat de voorzitter alles weet is zij ook gelijk een manusje van alles. Die neemt net zo makkelijk vier tassen met huurschaatsen mee.

Alle bestuursleden hebben ook passie, pit en power.

Het Bestuur

Andy Schaut

Penningmeester

Wedstrijd Administratie

Claudia Tomasowa

Wedstrijdsecretaris

Je kunt ons bereiken op wedstrijd@figureskatingamsterdam.com

Evenementen Commissie

Vacante positie

Vacante positie

Je kunt ons bereiken op evenementen@figureskatingamsterdam.com

Kas Commissie

Ekaterina Miniovich

Kas Controle

Felix van der Kooij

Kas Controle

Nadiia Chystova

Boekhouding

Website Commissie

Andreina Ramos

Redactie

Maarten de Jonge

Web Admin

Marco van Hulst

Web Admin

Marjolein van Eekelen

Redactie
Marjolein started figure skating as an adult at age 25. She already skated at ...

Uli Dusek

Je kunt ons bereiken op redactie@figureskatingamsterdam.com

Hulp welkom!
  FSA heeft een groep enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden zich in te zetten voor de club. Heeft u ook zin FSA te helpen? Dat kan, we kunnen uw hulp goed gebruiken bij de commissies, evenementen, begeleiding en promotie! Aanmeldingen a.u.b. via de contactpagina op deze site. Alvast hartelijk dank!