Corona update 29 september 2020

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie gisteren zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden vanaf vandaag (dinsdag 29 september) 18:00 uur en zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht (20 oktober).

  • Geen toeschouwers: toeschouwers zijn bij sportactiviteiten (thuiswedstrijden en trainingen) niet meer toegestaan. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dit geld ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.
  • Ouder/begeleider kind t/m 12 jaar: een ouder/begeleider van kinderen t/m 12 jaar moet na het verlenen van hulp aan zijn/haar kind meteen de ijshal en het terrein van JaapEden ijsbaan verlaten. U krijgt weer toegang tot de ijshal na afloop van de ijstijd. Toegang is te regelen via www.jaapeden.nl/registratie. Per kind 1 ouder/begeleider. U zult zowel voor halen als brengen een e-ticket moeten aanvragen. Vanaf donderdag 1 oktober is een e-ticket zuil aanwezig aan de rechterzijde van de kassa, de linkerzijde kan dan niet meer gebruikt worden door de ouders.
  • Maximale groepsgrootte van 4 personen: na het sporten is de maximale groepsgrootte vastgesteld voor personen van 13 jaar en ouder op 4. Deze regel is dus ook van toepassing in de kleedruimten.
  • Na afloop sportbeoefening: na afloop van trainingen moeten sporters zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

FSA zal ervoor zorgen dat er altijd 1 of 2 contactpersonen aanwezig zijn in de hal. Wij vragen alle leden boven de 12 jaar en de ouders/begeleiders ook vriendelijk om binnen in de ijshal een mondmasker te dragen.