November nieuwsupdate wedstrijdteams

Het is inmiddels eind november en alle wedstrijdteams hebben hun eerste wedstrijden achter de rug.

Op 5 en 6 oktober vond voor de KNSB rijde(st)ers de eerste KNSB Cup plaats in Dordrecht met maar liefst 9 deelnemers van FSA.  Grigory en Iwan werden respectievelijk 2de en 3de bij de Junioren. Bij de Advances Novice Dames waren de FSA resultaten: Emily (9de), Annika (11de), Magali (12de) en Yarina (21ste). En bij de Basic Novice: Elsbeth (12de), Katarina (18de), Noa Fay (19de).

De tweede KNSB Cup wedstrijd is komend weekend (30-nov/1-dec). Veel succes dames en heren!

Op 2 november deden ook 9 van onze jonge wedstrijdrijders mee aan het Peerd van Ome Loeks in Groningen, en ook 4 Bokalen rijdsters (Laura, Dana, Eileen en Eva) deden mee in Groningen. Datzelfde weekend zijn Emily, Annika, Magali en Grigory met coach Valeri afgereisd naar Berlijn voor een internationale wedstrijd.  In Groningen was Eline (Aspiranten II) als eerste van FSA aan de beurt en werd 4de. Podiumplaatsen waren er voor Emily (1ste Pupillen II), Leon(1ste Pupillen I) en Laurent(2de Pupillen II). Voor Yuna (Pupillen I) was het haar eerste wedstrijd. De resultaten van onze Pupillen I: Yuna (6de), Naomi (8ste), Taisia (11de), Simon (16de). Iedereen heeft geweldig zijn best gedaan, en we kunnen trots zijn!

Afgelopen weekend (24 november) was het eindelijk de beurt aan de bokalen (Mini, Midi en Maxi). Een podiumplaats was er voor Zora(1ste Midi). Guilia (6de Midi), Sophia (8ste Mini) en Ksenia (11de Mini) hebben ook geweldig gereden.

FSA Power!

Pupillen in Groningen (Taisha, Emilie, Simon, Laurent, Leon en Yuna, Eline en Naomi)

Laura, Dana, Eileen en Eva in Groningen

Annika, Emily, Katarina, Grigory, Iwan, Magali, Yarina en Elspeth (Dordrecht)

Zora, Ksenia, Guilia en Sophia met coach Nathalie in Nijmegen