Pers

Voor meer informatie: info@figureskatingamsterdam.com.

Kunstrijden is wereldwijd de populairste schaatsdiscipline. FSA helpt actief mee om kunstrijden in Nederland van een toekomst te verzekeren. Een team van ervaren professionals biedt in de Amsterdamse Jaap Eden ijshal leuke, uitdagende en doelgerichte lessen kunstrijden voor iedereen van recreant tot topsport. Deze groepslessen verhogen de toegankelijkheid, versnellen het resultaat, bevorderen de sfeer en het plezier, en houden de sport betaalbaar. Talentherkenning, tussentijdse niveauwisseling en periodieke evaluatie maken vast deel uit van ons programma. Dit alles volgens de visie van, en onder de bezielende leiding van hoofdcoach Fiori Smid. Haar ervaring, kennis en liefde voor de sport komt niet van een vreemde: Fiori’s moeder Annie Verlee (voormalig coach van Olympisch en wereldkampioenen Sjoukje Dijkstra en Joan Haanappel) is met haar 90 jaar nog regelmatig bij FSA op het ijs te vinden, en volgt de nationale en internationale prestaties van onze FSA talenten op de voet! FSA is een jonge club, maar boogt op decennia ervaring en heeft in korte tijd al veel bereikt:

FSA is een van de grootste verenigingen voor kunstrijden in Nederland.

Het ledental van FSA groeit jaarlijks: nieuwe leden zijn van harte welkom, er is geen wachtlijst.

• Onze shows verheugen zich in uitverkochte tribunes en enthousiaste reacties.

Onze FSA demonstratieteams helpen mee de aandacht voor kunstschaatsen in Nederland te verhogen.

FSA toptalentjes waren te zien op het jeugdjournaal en in TV programma’s als Kinderen Dansen Op Het IJsPaul’s Puber Kookshow (42min57) en SUPERKIDS en toonden zich ware ambassadeurs de sport.

• Onze wedstrijdrijders presteren uitstekend en behalen zowel lokaal (clubwedstrijden), nationaal (KNSB cup en Nederlandse Kampioenschappen) als internationaal (ISU) vele podiumplaatsen.

super-kid_kyli.jpg

Superkid Kylie

 

Opening Ijsbaan Zandvoort